Суфле з черімоли

Суфле з черімоли

Головна » Десерти » Суфле з черімоли

Інгредієнти щоб приготувати суфле з черімоли:

1/2 черімоли
2 яйця
1ст.л меду акації
1 щіпка солі
1 упаковка бурбон ванілі
трохи лимонного соку і цедри
масло для формочок
цукрова пудра для посипання

Спосіб приготування:

Черімолу помити і розрізати, вийняти кісточки і відокремити м’якоть від неїстівної шкурки.
М’якоть пропустити через сито і вмішати яйця, мед, сіль і ваніль. Додати лимонний сік і цедру по смаку.
Духовку прогріти на 150 ° C, закип’ятити воду.
Формочки для суфле змастити олією і поставити в «ванночку» (форму для випічки). Масу черімоли залити у формочки і в ванночку налити окропу (так щоб суфлейної форми були на 2/3 у воді)
Накрити формочки фольгою і поставити в духовку на 20 хвилин.
Перед подачею остуджувати в холодильнику мінімум дві години і посипати цукровою пудрою

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*