Печінка на шпажках

Печінка на шпажках

Головна » Другі страви » Печінка на шпажках
Печінка на шпажках

Інгредієнти:
— Шматок яловичої печінки — близько 500 грамів,
— 100 мл соєвого соусу,
— 1 кавова ложечка меленого червоного перцю,
— Щіпка кориці,
— Крохмаль для обвалки,
— Рослинна олія для обсмажування.

Спосіб приготування:
Печінку нарізати кубиками 2х2 см. Витримати протягом 1 години в маринаді:
— Соєвий соус,
— Червоний перець,
— Кориця.
Шматочки печінки обсушити, нанизати на шпажку, обваляти в крохмалі, обсмажити в гарячому соняшниковій олії з двох сторін.

Райт зі шпинатом
— Шпинат,
— Петрушка,
— Червона ріпчаста цибуля,
— Кмин,
— Каррі,
— Червоний перець,
— Кедрові горіхи і кешью,
— Сіль,
— Йогурт.
Горіхи викласти в пакет (це у випадку відсутності ступки), потовкти товкачем.
Шпинат, цибулю і петрушку нарізати, обсмажити на рослинному маслі з часником.
Додати інші інгредієнти. Дати закипіти. Прибрати з вогню. Додати йогурт.

ПЕКІНСЬКА капуста з шпинатом
— Шпинат,
— Пекінська капуста,
— Петрушка,
— Кедрові горіхи.

Заправка:
— Кунжутне масло,
— Соєвий соус,
— Трохи часнику,
— Трохи цукру,
— Кілька крапель червоного бальзаміка.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*