"Барбі"

«Барбі»

Інгредієнти:
Для бісквіта:
5 яєць,
5 ст. ложки борошна;
5 ст. ложечки цукру;
4 ст. ложки рослинної олії
для крему: 300 гр. вершків; 150 гр. цукру
для просочення коржа: 20 гр. води, 1 ч. лложечка цукру, 1 ст. ложка фруктового сиропу, 1 ч. ложка горілки (можна без неї)
для покриття: мастика з маршмеллоу, підфарбована буряковим соком.

Спосіб приготування:
Спосіб приготування бісквіта стандартний, Він описаний у багатьох рецептах. Я не відступила від рекомендацій, про що аніскільки не пошкодувала. Бісквіт вийшов пишний і дуже ніжний. і ще зрозуміла: при випічці бісквіта важливі дві речі: 1. не поспішати. 2. готувати бісквіт дня за 3-4 до готування торта.

1. готуємо бісквіт — 2
2. розрізаємо на 2 частини — виходить 4 коржа.

перший корж не беремо поки що, а в 3-х інших вирізаємо коло в середині, щоб можна було вставити ляльку.
просочуємо кожен корж, потім змащуємо кремом, на крем кладемо фрукти. Я чергувала: на один шар поклала нарізаний чорнослив, на інший папайю, на третій поклала родзинки. (можна додавати подрібнені горіхи).

Вставити в торт підготовлену ляльку і завершити збірку, тобто додати торту бажану форму. Потім ставимо в холодильник години на 3-4, щоб крем застиг, так легше класти мастику.

Прикрашаємо за бажанням. От і все.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*