Курочка в соусі

Курочка в соусі

Головна » Другі страви » Курочка в соусі
Курочка в соусі

Інгредієнти:
3шт.курячого філе
2ст.л кукурудзяного крохмалю (картопляного)
сіль, перець
3ст.л майонезу
3 апельсини
150г вершкового масла

Спосіб приготування:
Філе промити, обсушити паперовими серветками.
Розрізати навпіл, посолити, поперчити, перемішати з майонезом і крохмалем.
Вершкове масло разтопити на середньому вогні, покласти курку і смажити по 3 хвилини з обох сторін.
Підсмажене філе викладіть в форму, полийте трохи маслом зі сковороди, і запікайте 8 хвилин при 180г.
Із двох апельсин видавіть сік, третій почистити, порізати на пластинки.

Сік вилити на сковороду де смажилося м\’ясо, закип\’ятити, покласти пластини апельсина і тушити на повільному вогні, поки трохи не звариться.
Курку витягнути з духовки, викласти зверху на апельсини, протушкувати, перевернути і накрити кришкою на пару хвилин, вимкнути плиту.
Подавати з будь-яким горніром, але краще поєднується з рисом.

  М'ясний "равлик"

Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*