М'ясний "равлик"

М’ясний «равлик»

Головна » Другі страви » М’ясний «равлик»

Інгредієнти:

на 1 «равлика»
200-250 гр. філе курятини або індичатини
сіль, перець
бальзамічний оцет
вершкове масло
щіпка чебрецю
щіпка майорану

Спосіб приготування:

М’ясо нарізати тоненькими пластинками по 5-7 мм і добре відбити.

Поперчити і поперчити і замаринувати в оцті на 5-10 хв, можна додати різні приправи.
Шматочки викласти в довгу смужку, щоб краї трохи заходили один на одного, місця з’єднання відбити.
М’ясо посипати сушеними травами.

Змастити трохи вершковим маслом, тоді м’ясо вийде дуже соковитим.
М’ясо скрутити в тонку трубочку. З одного кінця трубочку згорнути в «равлика». Насадити на шампур. Смажити на грилі.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*