Інгредієнти:
на 1 «равлика»
200-250 гр. філе курятини або індичатини
сіль, перець
бальзамічний оцет
вершкове масло
щіпка чебрецю
щіпка майорану
Спосіб приготування:
М’ясо нарізати тоненькими пластинками по 5-7 мм і добре відбити.
Поперчити і поперчити і замаринувати в оцті на 5-10 хв, можна додати різні приправи.
Шматочки викласти в довгу смужку, щоб краї трохи заходили один на одного, місця з’єднання відбити.
М’ясо посипати сушеними травами.
Змастити трохи вершковим маслом, тоді м’ясо вийде дуже соковитим.
М’ясо скрутити в тонку трубочку. З одного кінця трубочку згорнути в «равлика». Насадити на шампур. Смажити на грилі.