Інгредієнти:
1.Свинина (шия)-приблизно 800грам.
2.Гриби (шампіньйони)-по одному великому грибу для кожного рулетика.
3.Ветчина-200грам.
4.Цибуля-1штука.
5.Сіль, чорний мелений перець, майоран.
6.Для соусу: 3столові ложки сметани, 3столовие ложки майонезу, 1чайна ложка гірчиці.
7.Кусочок вершкового масла для смаження.
Спосіб приготування:
Свинину порізати уздовж волокон на відбивні. (У мене вийшло шість штук).
М\’ясо добре відбити, натерти сіллю, перцем і майораном. Залишити на 30 хвилин.
Цибулю і гриби дрібно нарізати, трохи посолити і обсмажити на вершковому маслі.
Шинку дрібно нарізати.
Взяти відбивні, покласти в середину кожної смажені гриби з цибулею, а зверху ветчину. Завернути м\’ясо в рулетики. Щоб рулетики не розпадалися обв\’язати їх ниткою.
Рулетики обсмажити на сковороді 10 хвилин. Після обсмажування нитки зняти.
Із сметани, майонезу і гірчиці приготувати соус.
Рулетики викласти у форму для запікання, намазати соусом і помістити в духовку на 30 хвилин.
На гарнір відварену або смажену картоплю.