Тюфтельки в соусі

Тюфтельки в соусі

Головна » Другі страви » Тюфтельки в соусі
Тюфтельки в соусі

Інгредієнти:
Свинний фарш 1 кг, 2 ст. вареної пшеничної крупи, 3 середніх цибулини, сіль, чорний меленийперець, манна крупа для панірування 200 грам, томатний сік 2 ст., 1 морква, олія для обсмаження.

Спосіб приготування:
У готовий фарш додати варену пшеничну кашу, цибулю 2шт. (можна на тертці), посолити, поперчити і все це дуже добре перемішати. У тарілку насипаємо манну крупу. Ліпимо тюфтельки і обвалюємо їх в манці. Моркву натерти, цибулю дрібно порізати, після цього обсмажити на рослинному маслі, влити томатний сік, посолити, поперчити і довести до кипіння, тушити 4 хвилинки. Виливаємо підливу в каструлю (я ще трохи розбавляла кип\’яченою водою) коли закипить опускати туди тюфтельки і тушкувати хвилин 20. Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*