1359849429_kurica-pod-gribnoi-shapkoi

Курка під грибною шапкою

Головна » Другі страви » Курка під грибною шапкою

Інгредієнти:
Від 1,2 до 1,5 кілограма курки
300 грам грибів
2 штучки ріпчастої цибулі
150 грам майонезу
150-200 грам тертого сиру

Спосіб приготування:
Курку, очищаємо, миємо, ріжемо на порційні шматочки, потім солимо і перчимо. Вкладаємо в сковороду і тушкуємо в невеликій кількості рослинної олії приблизно 10-15 хвилин під кришечкою.
Цибулю дрібно порізати.

Гриби порізати пластиночками.
Потім курочку без появи рідини викладаємо у форму і на цю ж курку викладаємо цибулю, потім гриби. Заливаємо майонезом і потім посипаємо зверху тертим сиром.

Ставимо в духовну при температурі 200градусів приблизно на 30 хв.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*