Інгредієнти:
Свинина (вирізка) — 1 кг.
Консервовані ананаси (різані) — 1 банка
Ріпчаста цибуля — 2 штук
Твердий сир — 150 грам
Майонез — 250 грам
Рослинна олія (для обсмаження)
Спосіб по приготуванню:
Свинину порізати на дрібні брусочки, відбити, обсмажити.
Цибулю порізати півкільцями, обсмажувати до золотистого кольору.
Змастити глибоке деко і укласти шарами:
— Смажену цибулю
— м\’ясо
— Ананаси (з невеликою кількістю соку)
Потерти сир, змішати з майонезом. Кінцеву суміш залити м\’ясо.
Запекти в духовці, розігрітій до 180 градусів 1 год. 20 хв. (до рум\’яної скоринки).
Смачного усім!