Інгредієнти:
свиняча шия-4 шматочки товщиною близько 3см
для маринаду: 1ст.л. гірчиці із зернами +5 ст.л.соевого соусу
1помідор (великий)
1 огірок (або половинка довгого, 100-130г)
1/2 стручка перцю чилі
зелена цибуля, кріп
1плавленний сирок
2ст.л. сметани (або стільки ж майонезу, або 1 сметани і 1 майонезу)
твердий сир для посипання (у мене пармезан, біля 50г)
Спосіб приготування:
Свинину відбити і замаринувати на 1год. (При кімнатній температурі) в суміші соєвого соусу і гірчиці (я ще додала трохи суміші \»прованських трав\»)
Огірок очистили і натерли на тертці, злегка віджали. Помідор облити окропом і після того зняти шкірку, чилі очистити від насіння і перегородок, зелень помити, обсушити-все дрібненько порізати, додати сметану, дрібно нарізаний сирок, посолити за смаком і все перемішати.
Духовку розігріти до 180 *. М\’ясо викласти у форму, покрити овочевою сумішшю, посипати натертим на тертці твердим сиром.
Запікати рівно 20хв.
Смачного!