Торт «Ведмідь»

Торт «Ведмідь»

Головна » Торти і тістечка » Торт «Ведмідь»
Торт «Ведмідь»

Інгредієнти:
тісто:
500 мл. сколотин
600 гр. борошна
200 гр. цукру
15 гр. соди
2 яйця
крем:
200 мл. вершків
мандарини
цукор за смаком
декор:
шоколадна стружка
кокосова стружка
цукрова пудра
харчова фарба (для ротика)
виноград (оченята)
1 доза згущене молоко

Спосіб приготування:
Все змішати, вилити на лист і випікати приблизно пів години, при температурі 175 ° С. Торт охолодити, вирізати форму ведмедя. Рівномірно розріжте його на 2 коржі. Вершки збийте з цукром і викладіть їх на нижній корж. Також викласти на нього мандарини і накрити іншим коржем. Торт змастіть згущонкою і декоруйте.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*