Інгредієнти:
фарш 1 кг
яйця 2 штучки
рис 200 грамм
сіль, спеції, перець
Для соусу:
морква 2 шт
цибуля 2 штуки
кабачок 1 штука
томатна паста 2 столових ложки
Спосіб приготування:
Фарш, яйця, рис (попередньо відварити небагато), сіль, перець — все це перемішуємо.
Скачуємо в кульки
Поміщаємо в палаючу сковороду і обсмажуємо з обох боків до моменту рум\’яної скоринки.
Підрум\’янені тюфтельки кладемо в каструлю, заливаємо водою., І додаємо 2-3 столових ложки масла в чому смажилися тефтельки.
Робимо соус: моркву і кабачок тремо на тертці, цибулю порізати кубиками, томатну пасту, спеції, все це туди ж в каструлю, ставимо на менший вогонь на пів години.
Смачного!