Цей рецепт випадково знайшов в одній із груп в контакті, де один з її користувачів люб\’язно поділився ним з іншими учасниками. Весь рецепт дуже простий і не вимагає особливих зусиль і знань. На два літри води нам потрібні такі продукти: 200 грам рибного філе, 100 грам стручкової квасолі, по одному ріпчастої цибулі і морквині, дві великі картоплі, 2 столові ложки рису та рослинної олії, а також спеції і зелень — петрушка (підійде і сушена) , зелена цибуля.
Доводимо воду до кипіння, додаємо в неї нарізану кубиками картоплю разом з рисом і продовжуємо варити ще хвилин 10.
Паралельно чистимо моркву і цибулю, нарізаємо їх також кубиками. Тонкими скибочками необхідно нарізати стебло селери. Всі вищеперелічені овочі обсмажуємо кілька хвилин на рослинній олії.
Додаємо обсмажені овочі в суп і знову продовжуємо варити ще 10-15 хвилин.
Рибне філе нарізаємо на маленькі шматочки і додаємо разом з петрушкою в суп. Продовжуємо варити до готовності ще 5 хвилин на маленькому вогні при постійному кипінні.