Хочу поділитися з вами рецептом борщу, якому навчила мене моя бабуся. Її борщі завжди були надзвичайно смачними.
Візьмемо 300-400 грам яловичини або свинини, промиємо, викладемо в каструлю, заллємо холодною водою і ставимо на сильний вогонь, поки вода не дійде до кипіння. Потім потрібно вийняти м\’ясо і бульйон гарненько процідити. М\’ясо відокремте від кісточок. М\’ясо нарізати шматками, покласти в бульйон. Варити на повільному вогні. Потім штук 4 картоплини і один червоний буряк очистити і нарізати невеликими скибочками і кинути в бульйон. Капніть в бульйон лимонного соку, щоб колір у супі був красивий. Варити до напівготовності овочів.
Потім свіжу капусту, нашаткуйте якомога тонше і кидайте теж в бульйон. Нехай все вариться, а ви в цей час цибульку наріжте шматочками і обсмажуйте на маслі, поки не змінить колір. Закидайте його теж в бульйон. Не забудьте додати сіль, а за бажанням можна перець і лавровий лист.
Коли будете подавати, посипте свіжою подрібненою зеленню, і покладіть ложечку сметани. Спробуйте! Просто смакота!