Моя солянка

Моя солянка

Головна » Перші страви » Моя солянка
Моя солянка

Інгредієнти:
М\’ясопродукти будь, (в це раз була напівкопчена ковбаса, варена ковбаса, м\’ясо, відварене, м\’ясо сирокопчені) -300 грамм
Цибуля ріпчаста-дві штучки.
Огірки солоні-3 штучкт.
Томат-паста — 3 столові ложечки
розсіл огірковий -1 / 2 скляночки
маслини, зелень, оливки, лимон

Спосіб приготування:
Цибулю потрібно нарізати дрібними кубиками, обсмажити. Продовжуючи смажити-додати нарізані м\’ясопродукти, потім натерті на крупній тертці огірки, томат-пасту.Добавіть розсіл, трохи протушіть.Заліть до потрібної густоти гарячою водою або бульоном.Довесті до кіпенія.Положіть оливки , маслини, лимон, зелень. Вимкнути, закрити кришкою і дати трохи настоятися. Смачного

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*