"Єврейський" суп

\»Єврейський\» суп

Головна » Перші страви » \»Єврейський\» суп
"Єврейський" суп

Інгредієнти:
курка (1 шт) або курячі стегенця (2шт)
4 великих картоплини
1 велика морква
2 плавлених сирка, напр. \»Сонечко\»
трохи більше півсклянки рису
2 літри води
лавровий лист, перець, овочевий бульйонний кубик
кріп

Спосіб приготування:
Відразу хочу сказати на рахунок назви. Чому суп називається \»єврейським\» не знаю. Мені казали, що нічого подібного в Ізраїлі не їдять :) … але якось один раз його так назвали, і назва прилипла чи що :) З національною кухнею мабуть він не має нічого спільного.

Отже, приступимо.
1. У двох літрах води варимо до готовності курку. Потім проціджуємо бульйон, якщо необхідно.
2.Пока вариться курка готуємо овочі: чистимо картоплю і моркву. Моркву трем на дуже дрібній тертці.
3. Вийняти курку і залишити її трохи охолонути. Тим часом кладемо в бульйон цілу картоплю (нерезанную). І варимо її до готовності.
4. Виймаємо в глибоку чашу, додаємо туди гарячого бульйону і розминаємо картоплю в пюре. Потім виливаємо отриману масу назад у каструлю. Туди ж додаємо рис і трохи пізніше морква.
5. Обробляємо, курку: відокремлюємо шкіру, кістки і жилки. А м\’ясо розрізаємо на меленькие шматочки — майже на волокна. І теж в каструлю. Тепер же кладемо лаврушку.
6. Відібрати трохи гарячого бульйону і розвести в ньому плавлені сирки. Отриману масу також додати до бульйону. Потім покласти два овочевих бульйонних кубика. (Тут можливі варіації — або взагалі замінити сіллю, або покласти який-небудь інший смак, курячий, наприклад)
7. Все добре перемішати і в самому кінці покласти дрібно нарізаний кріп.
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*