Супчик

Супчик

Супчик

Інгредієнти:
курячий бульйон + м\’якоть курки (дрібно порізати)
2-3 картоплі
1 морква
2 стебла цибульки порею
локшина
сіль, чорний перчик
петрушка
Соус:
1 жовток
1ст.л.йогурта (звичайного)
сік від півлимона

Спосіб приготування:
Овочі нарізати кубиками, порей півкільцями, запустити в бульйон, як овочі стануть більш м\’якими, покласти локшину, посолити, поперчити, довести до готовності і додати петрушку. Окремо змішати компоненти для соусу (без грудок), розбавити трохи гарячим бульйоном і помішуючи влити в суп. білий супчик готовий

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*