Пельменний суп

Пельменний суп

Головна » Перші страви » Пельменний суп
Пельменний суп

Інгредієнти:
1 кг. дрібних пельменів
Цибулина
Морква — 2 шт.
Картопля — 4 шт.
1 помідор
1 чайна ложка приправи для пельменів
3 ложки рослинної рафінованої олії
4 ложечки вершкового масла
Зелень
Сметана

Спосіб приготування:
Картоплю натерти на великій тертці, залити холодною водою хвилин на 15.
Цибулину натерти на тертці, залити 3,5 літрами холодної водички, довести до кипіння, проварити приблизно 10 хвилин.
Картоплю віджати, викласти на рушник і видалити залишки вологи.

Моркву натерти на великій тертці.
Обсмажити картоплю і моркву на суміші рослинного і вершкового масла, при безперервному помішуванні.

  Борщик

Додати в сковороду пюре з помідорів, натертого на тертці (1/2 склянки), просмажити до повного випаровування рідини.
У каструлю додати зажарку і приправу, яка складається з: перцю чорного, лаврового листа, запашного перцю, паприки солодкої, перцю червоного гострого, коріандру, сушеної цибулі і часнику, солі.

Досолити за смаком. Проварити хвилин 5, після чого всипати пельмені.
Після того як пельмені спливуть, додати посічену зелень, вогонь вимкнути.
Подавати не раніше, ніж через 15-20 хв. зі сметаною.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*