Інгредієнти:
2 кубики овочевого бульйону (можна курячого)
1 літра води
3 ст.л. вермішель (павутинка)
1 цибулина
1 столова ложка томатної пасти
кінза, сіль, суміш перців (за смаком)
1 яйце
Спосіб приготування:
Закип\’ятити воду, розвести кубики, довавіть вермішель і варити на середньому вогні (помішуючи) 7 хвилин
У цей час спасерувати дрібно порізану цибулю з томатною пастою і кінзою на сковороді (3 хвилини)
Вимкнути суп, додати цибулю з пастою, гарненько перемішати
У мікрохвильовці (або духовці) приготувати 1 яйце у вигляді вічка (2 хв)
Прикрасити наш суп яйцем і зеленню кинзи
Смачного!