Соляночка!!!

Соляночка!!!

Головна » Перші страви » Соляночка!!!
Соляночка!!!

Інгредієнти:
На 4л каструлю:
2,5 л води, 0,5 кг м\’яса (яловичина з кісточкою), 2 сосиски ,3 або 4 скибочки шинки ,3-4 скибочки кочанка капусти (середніх розмірів) 2-3ст.л.томатной пасти, баночка маслин, підлогу банки печериця, кріп, раст.м для смаження, лавровий лист, сушений базилік-1ч.л., сметана, сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування:
У каструлю налити води і поставити на вогонь. Як закипить відразу опустити м\’ясо (у мене яловичина) … зняти піну і додати сіль. Зробити маленький вогонь і нехай повариться хвилин 20. Потім в бульйон додати нашатковану капусту і порізані солоні огірки … продовжувати варити ще хвилин 20.В совороду покласти нарізану цибулю і моркву … додати рослинне масло і почати жарення. Потім до них додати порізані ковбасу, сосиски, шинку і помідорчик. Перед закінченням смаження додати томатну пасту і протушкувати пару хвилин. В бульйон додати порізану картоплю і консервовані шампіньйони і варити хвилин 15. Потім додати в нього наші овочі і порізані навпіл маслини … ще сушений базилік і лавровий лист … долити окропу (тому що в процесі варіння бульйону стає менше) і поварити хвилин 5-10. Подавати зі сметанкою і з свіженьким кропом. За смаком можна додати часточки лимончика для кислинки і пікантності.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*