Суп-пюре з брокколі

Суп-пюре з брокколі

Головна » Перші страви » Суп-пюре з брокколі
Суп-пюре з брокколі

Інгредієнти:
400г брокколі
1 картоплина
2 цибулини
1 морква
50г вершкового масла
2 столові ложки борошна
100г бекону
125г вершків
1 жовток
сіль, зелень, перець білий мелений

Спосіб приготування:
Цей суп один з улюблених супів мого сина. І краще за нього я ніколи не приготую такий супчик.
Просто любителям супів-пюре може цей супчик придивитися.

Першою справою треба розділити брокколі на суцвіття, щоб залишився стовбур і порізати його.
Брокколі, картоплю, моркву і цибулю відварити приблизно в півтора літрів води на протязі 20хв. Посолити. Цибулю не очищати і не різати (після відварювання її просто викинути). Кілька суцвіть броколі вийняти з овочевого бульйону через 10хв. Вони знадобляться для сервіровки супчика.
Після того як овочі зваряться їх потрібно відцідити. Овочевий бульйон ні в жодному разі не виливати.

  Кандяй мури

У каструлі розтопити вершкове масло і додати борошно і злегка спасирувати. Поступово додавати бульйон, постійно помішуючи віночком, щоб не утворилося грудочок.

Овочі покласти назад в бульйон і за допомогою блендера перетворити їх на пюре.
Вершки і жовток змішати і додати в суп. Пару хвилин прогріти, не доводячи до кипіння. Поперчити.
1 цибулину дрібно порізати, трошки обсмажити на вершковому маслі, додати порізаний бекон і ще пару хвилин посмажити.
Суп розлити по тарілках, покласти в кожну суцвіття брокколі, бекон з цибулею, додати ложечку вершків і насолоджуватися.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*