1359586329_rassolnik-po-domashnemu-367874

Розсольник по-домашньому

Головна » Перші страви » Розсольник по-домашньому

Інгредієнти:
шматочок яловичої литки
1 велика картоплина
3 середніх солоних огірки (у мене мариновані)
2 столові ложечки томатної пасти
2 столові ложки рослинного .масла (для гасіння огірочків)
3 столові ложки рису
1 пакет опеньків (у мене заморожування)
сіль
перець

Спосіб приготування:
варимо бульйон на яловичій литочці 1:00 (м\’ясо відокремити від кістки і дрібно нарізавши додати в суп
додаємо опеньки і варимо ще 20 хвилин

очищаємо і нарізаємо кубиком картоплю
додаємо його в бульйон і варимо 10 хвилин
миємо і додаємо рис

огірки нарізаємо брусочком і кладемо в сковороду з маслом
додаємо до огірків томатну пасту і тушкуємо 10 хвилин
огірочки опускаємо в суп і варимо ще хвилин 10
посолити і поперчити

  Бесбармак з курки

Розсольник по-домашньому готовий!
при подачі заправити зеленню і сметаною
СМАЧНОГО!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*