Щи з капустою

Щи з капустою

Головна » Перші страви » Щи з капустою
Щи з капустою

Інгредієнти:
чавунний казанок (в мене на 2,5 літра)
бульйон м\’ясний — 1,5 літра
картопля -2 шт.
цибуля — 1 шт.
гриби свіжі — 3 шт. (у мене печериці)
капуста квашена (я беру на око, десь — 200 — 250 гр.)
морква — 1/4 шт. (якщо є в капусті, то не треба)
сіль, перець, кріп, петрушка, сметана.

Спосіб приготування:
Включаємо духовку на 220 градусів.
У казанок наливаємо бульйон,
нарізаємо цибулю і картоплю, і кладемо в бульйон
ставимо на плиту, і після закипання, варимо 10 хвилин.
Закладаємо в бульйон квашену капусту, Посолити, поперчити.
Пробуємо на смак.

  Овочевий рибний суп з рисом

Якщо мало кислоти, доливаємо капустяного розсолу.
Додаємо нарізану моркву, і гриби.
Накриваємо кришкою, ставимо в духовку на 50 хвилин.
Виймаємо з духовки, посипаємо кропом і петрушкою,
Наливаємо в тарілочку, і не забуваємо покласти сметанку!
Можна покласти часточку лимона.
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*