Суп з беконом

Суп з беконом

Головна » Перші страви » Суп з беконом

У зимову пору, завжди хочеться приготувати щось смачненьке і гаряче, щоб зігрітися і порадувати сім’ю. Суп з беконом — саме те, що потрібно. Ваша сім’я залишиться задоволеною. Вам потрібні будуть для супу з беконом наступні інгредієнти:
— 2ст.л. оливкової олії;
— 1 ріпчаста цибуля;
— 100г бекону;
— 2 великі моркви;
— 1 картопля;
— 2 пучка селери;
— 2 зубки часнику;
— 400г помідорів;
— 1 літр овочевого бульйону;
— 200г капусти;
— 300г консервованого горошку;
— Петрушка, сіль, перець.

Розігріваємо оливкову олію на сковороді, і обсмажуємо в ньому дрібно порізані цибулю і бекон. Потім додаємо в сковороду нарізані моркву, селера, картоплю і часник, і тушкуємо кілька хвилин. Пересипаємо вміст сковороди у велику каструлю, додаємо туди нарізані помідори і бульйон, накриваємо кришкою, і на маленькому вогні варимо півгодини. Потім всипаємо в каструлю нарізану капусту.

На іншій сковороді кілька хвилин обсмажуємо горошок і петрушку, які потім також відправляємо в каструлю. Суп добре перемішуємо, солимо, перчимо, і з грінками подаємо до столу.

Кращі грінки виходять з власноруч приготованого в хлібопічці хліба.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*