Пиріг з корицею та яблуками без цукру

Пиріг з корицею та яблуками без цукру

Головна » Випічка » Пиріг з корицею та яблуками без цукру
Пиріг з корицею та яблуками без цукру

Щоб приготувати пиріг з корицею і яблуками, що не містить цукру, і ідеально підходить для дієти при цукровому діабеті, вам будуть потрібні наступні продукти:
— 115г дієтичного маргарину;
— 1-2 яблука;
— 200г сушених фініків;
— 0,5ч.л. солі;
— 2 яйця;
— 75г родзинок;
— 150г просіяного борошна грубого помелу;
— 115г сочевичної борошна;
— 2ч.л. порошку для випічки;
— 175мл кокосового молока.

Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть маргарином і вистелити папером форму для випікання.
Блендером перемеліть фініки без кісточок і маргарин. Потім натріть на крупній тертці очищені яблука, і додайте їх до суміші маргарину та фініків. Додайте сіль, і ще раз перемеліть все блендером.

Перекладіть отриману масу в глибоку миску, додайте в неї збиті яйця, родзинки, обидва види борошна, порошок для випічки і кокосове молоко. Все ретельно переміщайте, і рівним шаром викладіть у форму.

Випікайте пиріг з корицею та яблуками в духовці до отримання темно-0корічневого кольору (30-40 хвилин).
У вас вийде відмінний дієтичний пиріг без цукру.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*