Окрошка з лососем

Окрошка з лососем

Головна » Перші страви » Окрошка з лососем
Окрошка з лососем

Інгредієнти:
Лосось / філе без шкіри / — 200 гр
Картопля / відвареної / — 250 гр
Яйця перепелині — 12 шт
Редиска — 100-150 гр
Салат листовий / 2-3 види / — невеликий пучок
Квас — 1,5 л
Огірок свіжий — 150гр
Оливкова олія — 1 ст.л
Цибуля зелена — за смаком
сіль

Спосіб приготування:
Філе лосося без шкірки ріжемо на шматочки приблизно 2х2 / 2,5 х2, 5 /, швидко обсмажуємо на сильно розігрітій сковороді на оливковій олії.
Зелену цибулю дрібно ріжемо і злегка перетераємо з сіллю, краще морською.

Дрібно ріжемо салат; редиску якщо дрібна, то кружечками; відварну картоплю, свіжий огірок кубиками; варені перепелині яйця на 4 частини.
Всі з\’єднуємо в супниці, заливаємо квасом, краще домашнім, ну вже якщо немає такого, то не скупимося і купуємо магазинний, але трохи краще / раз вже на лосося і перепелині яйця не поскупилися /. Все акуратно перемішуємо, якщо треба підсолюємо.

На стіл ставимо сметану, сметані + хрін / я віддаю перевагу цей варіант / і сметана + гірчиця!!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*