Інгредієнти:
3літра води
500гр.мясо яловичина
1цибуля
1 морква
4 картоплини
5 огірків (бочкових)
120гр.перловки
томат за смаком
рослинне масло для засмажки
петрушку, кріп
перець, сіль
Спосіб по приготуванню:
Поставити варити м\’ясо, промити крупу і залити тепленькою водичкою і дати постояти 30хв. потім варити, поки варитися м\’ясо з крупою приблизно півтори години, робимо зажарку, розігріти масло, обсмажити дрібно нарізану цибульку, моркву натерти на самій дрібній тертці все обсмажити і додати томат, трошки протушкувати, в м\’ясо додати картоплю і поварити 10 хв. нарізати або ж натерти на самій крупній тертці огірочки, додати все в готовий бульйон і поварити трохи, потім додати зелень і поперчити