Вершковий крем-суп з консервованим тунцем і кукурудзою

Вершковий крем-суп з консервованим тунцем і кукурудзою

Головна » Перші страви » Вершковий крем-суп з консервованим тунцем і кукурудзою
Вершковий крем-суп з консервованим тунцем і кукурудзою

Для приготування цього супу підготуйте:
— 600г картоплі;
— 300г моркви;
— 200г цибулі;
— Консервована кукурудза;
— 1 баночка консервованого тунця в маслі;
— 350мл вершків;
— 2-3 зубчики часничку;
— Перець, зелень петрушки і сіль.

Картоплю поріжте маленькими кубиками і відваріть в 1,3 літра води.

Далі натріть на дрібній тертці моркву і подрібніть цибулю. Стушкуйте їх у сковороді на вершковому маслі. Половину цієї засмажки додайте в каструлю з картоплею. У другу частину засмажки додайте подрібнений часник і поставте в сторону.

Додайте в картоплю з засмажкою 2/3 баночки тунця, зливши з неї перед цим масло і перетріть всі місткості каструлі блендером. До отриманої суміші всипте кукурудзу і вершки. Якщо суп вийшов занадто густий, то розбавте його до потрібної консистенції молоком.

Тепер поставте його на плиту і доведіть до кипіння. Після цього зніміть з плити і розлийте по тарілках. Кожну з них прикрасьте петрушкою і шматочками тунця. Подавати на стіл крем-суп можна з житніми сухариками.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*