d89e545fa5aeabc2e40d5f9b55a95601

Класичний борщ

Буряк і моркву вимити, очистити, нарізати соломкою.

Цибулю очистити, вимити, нарізати півкільцями. Болгарський перець вимити, видалити плодоніжку й насіння, нарізати смужками.

Помідори вимити, обдати окропом, очистити від шкірки, розім’яти.

Картоплю вимити, очистити, нарізати кубиками. Корінь петрушки вимити, очистити, нарізати кружечками. Капусту вимити, нашаткувати. Зелень петрушки вимити і нарубати.

Шпик дрібно нарізати, викласти в миску, додати буряк, моркву, болгарський перець, цибулю, корінь петрушки, обсмажити в режимі «Випічка», посолити, поперчити, посипати зеленню кропу, додати томатне пюре, влити трохи води, готувати в режимі «На пару» 5 хвилин, перекласти в окремий посуд.

М’ясо і курячі крильця промити, нарубати, покласти в миску, залити 2 л води, готувати в режимі «Гасіння» 2 години.

М’ясо вийняти, відокремити від кісток.

Бульйон процідити, знову влити в миску, покласти свіжу і квашену капусту, картоплю, овочеву суміш, м’ясо, лавровий лист.

Готувати в режимі «Гасіння» 1 год. При бажанні залишити в режимі «Підігрів».

При подачі до столу посипати зеленню петрушки, заправити сметаною.

400 г яловичини з кісточкою
300 г курячих крилець
2 буряків
3 моркви
4 бульби картоплі
50 р шпику
2 цибулини
1 стручок болгарського перцю
3 помідора
200 г білокачанної капусти
100 г квашеної капусти
1 ч. л. сушеної зелені кропу
1 корінь петрушки
100 г сметани
1 пучок зелені петрушки
лавровий лист
перець
сіль

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*