Моркву, буряк і картоплю вимити, очистити, нарізати соломкою. Цибулю очистити, вимити, нарізати півкільцями. Гриби промити, нарізати скибочками. Капусту вимити, нашаткувати.
Варену яловичину, копчену свинину, філе курки і сосиски нарізати соломкою. Гриби, капусту, моркву, буряк та цибулю викласти в чашу з оливковою олією, посолити, поперчити, обжарити в режимі «Випічка», перекласти в окремий посуд.
Бульйон влити в миску, додати картоплю, овочеву суміш, м’ясо і сосиски, томатну пасту, приправу, перець, сіль, лавровий лист, готувати в режимі «Гасіння» 1 год.
При бажанні залишити в режимі «Підігрів».
Зелень кропу вимити і нарубати. Борщ розлити по тарілках, в кожну покласти зелень кропу і сметану.
2,5 л бульйону з яловичих кісток
300 г вареної яловичини
4 сосиски
100 г копченої свинини
150 г філе вареної курки
100 г печериць
200 г білокачанної капусти
1 морква
1 буряк
1 цибулина
3 бульби картоплі
60 г томатної пасти
30 мл оливкової олії
100 г сметани
1/2 пучка зелені кропу
лавровий лист
приправа для м’яса
перець
сіль