Форель "Діжон"

Форель \»Діжон\»

Головна » Риба і морепродукти » Форель \»Діжон\»
Форель "Діжон"

Інгредієнти:
Філе форелі,
гірчиця з насінням,
небагато майонезу,
перець чорний мелений, сіль
лимонний сік

Спосіб приготування:
гірчицю змішати з легким майонезом 1:1), добавити перець, сіль, сік лимона і акуратно намазати цією сумішшю рибку.
Дати просочитися хвилин 10 і в духовку.
Запікати хвилин 15, при температурі 200.
Взагалі для кожної духовки час індивідуальний, форель не любить пересушування …
Приємного апетиту, насолоджуйтеся!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*