Інгредієнти:
філе червоної риби без шкіри і кісток,
спаржа,
бекон (найкраще угорський),
сіль, перець,
оливкова олія.
Спосіб приготування:
Філе злегка поперчити, посолити якщо бекон не сильно солоний.
Бекон розібрати на смужки.
Кожен шматочок риби загорнути в бекон.
Запекти в духовці при 200 * 12-15 хвилин.
Спаржу зачистити, якщо необхідно. Відрізати жорсткі кінці.
Закип\’ятити воду, посолити.
Відварити 5-10 хвилин в залежності від розміру спаржі.
Дістати з кип\’ятку, викласти на лід. Це потрібно для того, щоб вона не потемніла (а якщо спаржа зелена — щоб не стала бурого кольору).
Тепер посолити і скропити оливковою олією.
Акуратно перемішати.
Викласти запеченого лосося на блюдо.
Спаржу зв\’язати або обмотати смужкою бекону.
При бажанні можна подавати з шматочками лимона.
Смачного.