Інгредієнти:
Корж вафельний 5 штук
консерва рибна (тунець, скумбрія, тріска і т.д.) в маслі — 2шт
Яйце відварне — 5шт
морква свіжа — 3шт (велика)
цибуля ріпчаста-3 шт
Сир — 300 грам
майонез
для прикраси візьміть ягоди журавлини і калини
Спосіб приготування:
консерву викласти в миску розім\’яти виделкою і пысля цього змішати з майонезом.
Цибулю дрібненько нарізати і обсмажити в олії рослинній до м\’якості (спасирувати)
Моркву натерти на дуже великій тертці і обсмажити в олії до посилення кольору
Яйця розділити на білок і жовток. Білок натерти на великій тертці, жовток розтерти з майонезом.
На 1 корж викладаємо шар консерви.
Накриваємо коржем і викладаємо шар цибулі.
Ще корж на нього білок яйця, змащуємо майонезом.
Потім ще корж, на нього моркву.
Накриваємо останнім коржем, змащуємо майонезом змішаним з жовтком, посипаємо сиром прикрашаємо ягодою і в холодильник, що просочився.
Їсти бажано холодним.