Скумбрія маринована

Скумбрія маринована

Головна » Риба і морепродукти » Скумбрія маринована
Скумбрія маринована

Інгредієнти:
Одна велика скумбрія — 500-600 грам
100-150 грам корейської моркви,
велика цибулина,
оцет рисовий або білий бальзамік,
будь-який соус чилі або табаско,
сіль, цукор
масло рослинне.

Спосіб приготування:
Скумбрію випатрати, зняти філе уздовж хребта гострим ножем. Нарізати шматочками 1-1,5 сантиментрів
Приготувати маринад: на 4 столових ложки рисового оцту (можна будь-якого іншого білого не 9% і не 6%) 1 ст.л. цукру, 1 ч.л. з гіркою солі.
Викласти на дно плоскої каструлі рибу. Залити маринадом. Залишити мінімум на 1 годину. Через годину спробуйте, якщо чогось не вистачає на ваш смак (тобто солі або цукру), додати і залишити ще на хвилин 30.
Дістати рибу з маринаду. Нарізати цибулину півкільцями, покласти її в цей маринад і нагріти, не доводячи до кипіння. Цей процес зробить цибулину м\’якшою і прибере гіркоту. Остудити, додати до риби.
Туди ж додати корейську моркву, соус чилі.
Масло рослинне без запаху розжарити, вилити на овочі (на одну велику рибу 3-4 столових ложки).
Акуратно перемішати.
Поставити в холодильник маринуватися на 3-4 години.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*