Воловани з рибою

Воловани з рибою

Головна » Риба і морепродукти » Воловани з рибою
Воловани з рибою

Інгредієнти:
тісто листкове — 1 уп.,
сьомга (не принципово) холодного копчення — 50 грам
масло вершкове — 100 грам
кріп,
лососева ікра (для прикраси),
яйце — 1 шт.

Спосіб приготування:
Тісто розморозити, розкачати, формочками вирізати парне кол-во заготовок.
У половині заготовок формочками меншого діаметру вирізати отверістіе в середині.
Яйце розмішати. Змастити недеформірованной заготівлю, зверху покласти заготівку з отвором, змастити всі разом.
Випікати в розігрітій до 180 г духовці до зарум\’янювання.
Остудити. Якщо нижня заготівля сильно піднялася в місці отвору верхньої, то акуратно пальчиком притисніть її (не перестарайтеся, а то проткнет ..).
Начинка: рибу нарізати дуже дрібно, змішати з розм\’якшеним вершковим маслом.
Воловани заповнити начинкою, прикрасити кропом і ікрою (так гарніше).
До подачі тримати в холодильнику.
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*