"Хе" з червоної риби

\»Хе\» з червоної риби

Головна » Риба і морепродукти » \»Хе\» з червоної риби
"Хе" з червоної риби

Інгредієнти:
150 г філе червоної риби (я брала нірку)
1 цибулинка
1 середня морквинка
2 столові ложечки оцту 5 -7%
1 зубчик часничку
1 чайна ложечка червоного перцю чилі
7 столових ложечок рослинного масла
1 столова ложечка (з верхом) солі
1 столова ложечка цукру
мелений коріандр

Спосіб приготування:
Рибу промити, нарізати її маленькими шматочками
Посипати сіллю і цукром, перемішати. Залишити на годину в холодильнику.
Цибулю потрібно нарізати,
Моркву дрібненько натерти.
В рибу додати оцет, овочі, коріандр.
Часник подрібнити, додати до нього перець і залити розпеченим рослинним маслом (до першого димку).
Все перемішати, залишити на декілька годин у холодильнику (не менше двох).
Смачного!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*