Інгредієнти:
Листкове тісто — 1 упаковка
Горбуша — 1шт.
Цибуля ріпчаста — 2шт.
Морква — 1 штука
Шампіньйони — 300 грам
Сир твердий — 100 грам
яйце
Спосіб приготування:
Рибку чистимо і обробляємо, на філе. Солимо і приправляємо спеціями.
Цибулю, моркву і печериці обсмажуємо на рослинному маслі.
Сир натираємо на тертці.
Листкове тісто розгортаємо. Викладаємо зверху одну рибну філешку (шкірою вниз), наверх — обсмажені овочі з печерицями. Посипаємо тертим сиром. Накриваємо другою філешкой, загортаємо в тісто, змащуємо збитим яйцем і запікаємо в духовці хвилин 30-40, до золотистого кольору тесту. Нарізаємо на шматочки і подаємо до столу. Смачно в гарячому і в холодному вигляді.
Смачного!