Інгредієнти:
Філе риби, будь-якої (на ваш смак) — 1,5 кілограм
1 скляночка сметани,
4 яйця,
150 грам твердого сиру,
3-4 стакана борошна,
сіль.
Спосіб по приготуванню:
Філе риби, будь-якої, на ваш смак, (я брала філе сайди) нарізати шматочками приблизно середньої величини, посолити, поперчити, прибрати в холодильник.
Приготувати кляр: відокремлюємо білки від жовтків, а ось білки прибрати в холодильник.
Натерти сир на крупній тертці.
Сметану, жовтки, тертий сир, трохи солі добре перемішуємо.
Додати борошно і знову все ретельно перемішати.
Охолоджені білки збити віночком і влити в приготовлену масу, обережно все перемішати.
У сковородку налити олію шаром, приблизно, 3 см, розігріти.
Рибу опускати в кляр і класти в сковородку, обсмажувати потрібно з обох боків до золотистої корочки. Жарити приблизно 7 хвилин.
Все, страва готова! Подавати з гарніром (на ваш смак). Приємного вам апетиту!