Кальмари по-китайськи

Кальмари по-китайськи

Головна » Риба і морепродукти » Кальмари по-китайськи
Кальмари по-китайськи

Інгредієнти:
3 тушки свіжих кальмарів
2 великі цибулини
2 великі морквини
1 болгарський перець
5-6 шт. свіжих грибів або можна сушених
1/2 стакана рослинної олії
1/2 стакана білого вина
2 столових ложки рисового борошна
соєвий соус
Сіль, перець, спеції

Спосіб приготування:
Цибулю треба почистити і порізати великими кубиками, покласти в казан і розігріти із рослинним масло, додати соєвий соус і тушкувати, поступово додаючи решту овочів: моркву порізану кружальцями, болгарський перець, гриби.
Все має бути порізано досить грубо.

Коли овочі згасяться до м\’якості, додати біле вино, спеції для риби, червоний мелений перець,сіль, рисову муку і кальмари попередньо почищені і порізані кубиками.

Гасити ще хвилини три, щоб кальмари не стали жорсткими.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*