Вогненний Хек

Вогненний Хек

Вогненний Хек

Інгредієнти:
рибка хек 2шт
цибуля 6шт
морква 2шт
томат паста 4ст.л.
кріп багато
кінза багато
огірки мало.2шт
лимон
приправа для риб
чилі
вер. масло
кетчуп гострий \»HEINZ\»
масло олив.

Спосіб приготування:
Набридло м\’ясо: ( Захотілося рибки :)
Мені сподобався Хек!
І так приступимо:
Рибку розморожуємо, але не повністю, тобто наполовину. Миємо, розрізаємо, складаємо в мисочку. Поперчили і приправили (приправа для рибки) вичавили сік з лимона і все, залишили, хай відпочиває;)

Цибулю порізати, моркву на тертці, кріп порізати, огірочки на тертці.
Господи! Забула головне! Вер.масло розм\’якшується і додаємо кріп, перемішуємо, потім беремо формочки із під цукерок, наповнюємо маслом і ставимо в мороз.

  Копчена рибка

На холодну сковороду наливаємо олив. масло кладемо рибку, обсмажуємо хвилин 4, перевертаємо, знімаємо сковородку і кладемо на рибку і в рибку вер. масло з холод. (кульки) Беремо посудину і накладаємо шарами: рибка + морква + томат + цибуля + огірочки + томат + укріп. А між шарами перець чілі. Ставимо на плиту, щоб помаленько тушкувалося, хвилин на30-40. Все готово! Можна їсти!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*