Якщо ви любите рибку, то пропонуємо вам зробити ваше рибне меню більш різноманітним, і приготувати прекрасну рибку з чорносливом. Він додасть рибі пікантності, а ви отримаєте від гостей або рідних порцію компліментів.
Для її приготування вам будуть потрібні:
— 500г замороженої скумбрії;
— 150г чорносливу без кісточок;
— Сіль і перець.
Розморозьте скумбрію, а потім помийте її, почистіть і виберіть нутрощі. Посоліть і поперчіть чисту рибу, поставте її в холодильник на ніч.
Потім начиніть скумбрію чорносливом, поставте її черевом униз на фольгу, і на півгодини відправте її в розігріту до 160 градусів духовку.
При подачі на стіл, риба може погано різатися, тому варто ще сиру розморожену рибу нарізати на порційні шматки, але не розрізати до кінця, а хребет залишити цілим. Тоді, готову страву ви зможете легко і красиво розділити.
Такий маленький секрет дуже допоможе вам у кулінарній життя.