Сьомга духова з маслинами

Сьомга духова з маслинами

Головна » Риба і морепродукти » Сьомга духова з маслинами
Сьомга духова з маслинами

Після того, як ми надивилися як відбувається ловля щуки на живця відео, нам захотілося приготувати якесь рибне блюдо. Перше, що спало нам на думку — запекти рибу в духовці. Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт сьомги духової з маслинами. Для приготування потрібно:

— Вісімсот грамів філе сьомги;

— Половина банки маслин без кісточок;

— Четвертинки головки часнику;

— Три томати невеликого розміру;

— Сто грамів свіжої петрушки;

— Сто грамів твердого сиру;

— Дві ст. ложки оливкової олії;

— Спеції за смаком.

  Карпуша

Далі слідуйте опису:

1. У блендер покласти маслини, олію і часник і збити все це до однорідної маси.

2. У форму для приготування риби потрібно покласти сьомгу і налити зверху невелику кількість масла, спеції ж насипати за смаком.

3. На рибу зверху викласти суміш з блендера і дати постояти 5-10 хв.

4. Помідори порізати тонкими шматочками, сир натерти.

5. Поверх суміші викласти помідори і посипати сиром.

6. Готувати сьомгу в духовій шафі потрібно не менше півгодини.

Вашим гостям сподобається!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*