Після того, як ми надивилися як відбувається ловля щуки на живця відео, нам захотілося приготувати якесь рибне блюдо. Перше, що спало нам на думку — запекти рибу в духовці. Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт сьомги духової з маслинами. Для приготування потрібно:
— Вісімсот грамів філе сьомги;
— Половина банки маслин без кісточок;
— Четвертинки головки часнику;
— Три томати невеликого розміру;
— Сто грамів свіжої петрушки;
— Сто грамів твердого сиру;
— Дві ст. ложки оливкової олії;
— Спеції за смаком.
Далі слідуйте опису:
1. У блендер покласти маслини, олію і часник і збити все це до однорідної маси.
2. У форму для приготування риби потрібно покласти сьомгу і налити зверху невелику кількість масла, спеції ж насипати за смаком.
3. На рибу зверху викласти суміш з блендера і дати постояти 5-10 хв.
4. Помідори порізати тонкими шматочками, сир натерти.
5. Поверх суміші викласти помідори і посипати сиром.
6. Готувати сьомгу в духовій шафі потрібно не менше півгодини.
Вашим гостям сподобається!