
Інградієнти:
Щука — 1 шт (приблизно 800 г)
Вино 0,5 л (0,25 білого + 0,25 червоного)
Цибуля — 5 шт (невеликих)
Морква — 3 шт (великі)
Гриби — 1 банка (консервовані шампіньйони — 400г)
Спеції, рослинна олія
Спосіб приготування:
Найбільша зміна, це те, що я подавала все гарячою стравою (не салат).
Щуку почистила (я завжди прошу прямо на ринку, коли купую). Відрізала голову і хвіст, порізала на 4-5 шматочків. Проварити у вині хвилин 15-20 (я ємність невелику брала, щоб вино повністю покривало рибу). Потім там же відварила голову і хвіст.
Моркву порізала невеликими кубиками і обсмажила на маслі. Гриби трохи порубала (вони вже в банці невеликі були). Обсмажила на олії (окремо від моркви). Цибулю порізати тонкими півкільцями, обсмажити окремо.
Відварну щуку розібрала на невеликі шматочки (це було саме важче, але щука того варта). Цибуля, рибу, моркву, гриби змішати, додати спеції (у мене тільки перець був (4 різних), посолити. Трохи потушити (хвилин 5).
Витягла з мікрохвильовки плоске блюдо. Сформувала рибу, додала хвіст і голову. Перед самою подачею на стіл розігріла в мікрохвильовці. (Можна і в духовці). Не пошкодуєте!