Інгредієнти:
200 гр. філе свіжої сьомги, 2 шт. картопельки (500 грам), 2 штучки моркви (300 грам), 150 грам сиру Філадельфія, 200 гр. сметани (15%), 2 зубчики часнику, перець, сіль, зелень, рослинне масло
Спосіб приготування:
Овочі помити з щіточкою-мочалочкой і відчинити в мундирі, овочі повинні бути трохи сиренькими. Змішати сир зі сметаною до утворення однорідної маси, додати подрібнений часник, перець. Солимо, навіть пересолюють це єдине джерело солі в цьому рецепті. Рибу ріжемо тонкими скибочками, що б лутше різалася рибу злегка підморозило. Овочі вже охололи ми їx чистимо, ріжемо тонкими кружельцями, викладаємо шарами в змащену олією форму, кожен шар змащуємо сирно-сметанним соусом. У мене вийшло так: картопля, риба, морква, картопля, риба, морква, картопля. Залишаємо 2 ложки соусу для готового блюда. Накриваємо форму фольгою, запікаємо 20 хв. при t 200 C Дістаємо з дуxовки, знімаємо фольгу, ставимо назад в дуxовку на 15 хв. Готове блюдо викладаємо з форми, зверxу змащуємо соусом, що залишився, посипаємо порізаною зеленню.