Сирнички

Сирнички

Головна » Випічка » Сирнички
Сирнички

Інгредієнти:
Тісто листкове готове 500 грам

Начинка
600 грам сиру
150 грам молока
5 яєць
1 пачка розпушувача або
1 пачка \»Творопиш\» Dr.Oetker
ванілін

заливка
цукор-пудра 50 грам
молоко 1 чайна ложечка

Любе варення 50 гр

Спосіб приготування:
Все просто, так як не люблю нічого особливо складного.
Тісто листкове нарізати на квадратики, а можна і на кухлики і укласти у формочки, змастити варенням дно корзинки.
У чашку блендера складаємо сир, яйця, молоко, \»Творопиш\» і ванілін, все ретельно збиваємо до отримання пишної, однорідної маси.
Викладаємо сирну масу на варення і ставимо в розігріту до 150 град. духовку. Випікаємо десь 40-50 хв.
Поки сирнички випікаються, готуємо глазурь. У мисочку наливаємо 1 чайну ложку води або молока і підмішуємо цукрову пудру до стану дуже густої сметани, можна додати 1 краплю любої есенції.
Коли сирнички спечуться, їх краще відразу не виймати з духовки, а дати охолонути хвилин 20-30. А потім, коли вони ще тепленькі викласти по чайній ложечці глазурі, вона розтечеться і буде краса! і звичайно смакота!

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*