Фарширована скумбрія

Фарширована скумбрія

Головна » Риба і морепродукти » Фарширована скумбрія
Фарширована скумбрія

Фаршировані блюда — одне з найкращих винаходів людства. Ну а як ще поіншому можна більш вишукано урізноманітнити смак звичайної їжі? Спробуйте приготувати фаршировану скумбрію за цим рецептом, і вам дуже сподобається це легке, соковите і смачне блюдо.

Для приготування фаршированої скумбрії вам знадобиться:
— Одна свіжоморожена скумбрія;
— 1 ріпчаста цибулька;
— 1 варене яйце;
— Сік 1 лимона;
— 1чайна ложка вершкового масла, сіль і перець.

Добре помийте і обсушіть рибу. Розріжте її вздовж, і почистіть від нутрощів і кісток. Дуже акуратно, щоб не пошкодити шкіру, зніміть м\’якоть (найлегше це робити ножем, від хвоста до самої голови). До м\’яса риби додайте яйця і цибулю, і пропустіть це все через свою м\’ясорубку.

Шкіру посоліть і змочіть лимонним соком. Викладіть в неї маленький шматочки вершкового масла, а потім фарш, який теж потрібно поперчити і посолити. Надайте наповненій шкірі форму рибини. Упакуйте її в змазану соняшниковим маслом харчову фольгу, не допускаючи розривів. Запікайте блюдо в розігрітій до 180 градусів духовці, протягом 25 хвилин.

Подавайте на стіл фаршировану скумбрію, витягнуту з фольги, як гаряче блюдо, або нарізану на порційні шматки, як холодну закуску.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*