Грибний суп "Гурман"

Грибний суп \»Гурман\»

Головна » Перші страви » Грибний суп \»Гурман\»
Грибний суп "Гурман"

Шукаєте ідеальний рецепт грибного супу — він перед вами. Надзвичайно ароматний і дуже смачний. Навіть самі спокушені гурмани попросять добавки.

Для приготування грибного супу «Гурман» підготуйте:
— 300г ріпчастої цибулі;
— 50мл оливкової олії;
— 3 зубки часнику;
— Півкілограма заморожених або свіжих грибів;
— 200мл білого сухого вина;
— 200мл вершків;
— 100мл молока;
— Пів склянки дрібно нарізаного кропу;
— 15мл води;
— Сухарики і спеції за смаком.

Наріжте цибулю кільцями, а часник тоненькими пластинками. Обсмажте їх в оливковій олії до стану золотистого кольору.
Якщо гриби були заморожені в холодильнику, то розморозьте їх і наріжте великими пластинками. Якщо ж гриби свіжі, то просто їх наріжте. Всипте їх разом з часником і цибулею в каструлю, і додайте туди чорний мелений перець, сіль, щіпку мускатного горіха. Все це добре перемішайте і залийте білим сухим вином. Коли закипить, додайте воду, накрийте кришкою і варіть десь 10-15 хвилин. Після цього додайте молоко з вершками, доведіть до кипіння і зніміть з плити. Щедро додайте кропу, і при необхідності досоліть і поперчіть. На стіл подавайте грибний суп «Гурман» з сухариками.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*