Торт «Персиковий»

Торт «Персиковий»

Головна » Торти і тістечка » Торт «Персиковий»
Торт «Персиковий»

Інгредієнти:
4 пачки ванільного пудингу який треба варити.
4 яйця.
100 грам цукру.
100 грам масла.
2 чайні ложки порошку для печева.

Начинка і крем:
Компот з персиків – 800 мл.
400 гр. вершків.
50 гр. цукрової пудри.
Ванілін.
3 пакетика закріплювача для вершків.
Глазур.
ванільний соус який не треба варити.
4 ложки соку «Мультивітамін».

Спосіб приготування торту:
яйця розділити, білок збити в піну
Цукор, масло, пудинг, пекарський порошок, жовтки розтерти і змішати з білками, перекласти у форму і випікати 180 град. 30хв.
Ванілін, цукрову пудру і загусник змішайте.

Збиваючи вершки додавати потроху все поки не загусне.
Персики викласти на корж, зверху крем.
Ванільний соус змішати з соком і розрівняти зверху.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*