Торт "Циганка"

Торт \»Циганка\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Циганка\»
Торт "Циганка"

Інгредієнти:
Для тіста:
100 грам кураги
100 грам чорносливу без кісточок
1,5 ст. борошна
3/4 стаканчики цукру
5 яєць
пакетик розпушувача (або 1 чайна ложечка гашеної соди)
Крем:
250 грам масла вершкового
1 баночку згущеного молока

Спосіб приготування:
Сухофрукти залити гарячою водою, обсушити. Залишити кілька штук для прикраси, решту дрібно порізати.
Приготуємо тісто: збиваємо яйця з цукром, продовжуючи все це збивати, потрібно додати борошно і розпушувач. Тісто буде рідким. Покласти в тісто курагу і чорнослив, потім перемішати.

Форму для випічки не забуваємо змастити маслом і викладаємо туди тісто. Випікати в духовці десь 20-25 хвилин при 200 градусах. Потім дайте коржу охолонути, після розрізати його навпіл.

Як приготувати крем: потрібно буде розм\’якшене вершкове масло збивати міксером із згущонкою.
Верх одного коржа змастити кремом, після цього накрити другим коржем, верх торта і краї також промазати кремом. Прикрасити сухофруктами.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*