Інгредієнти:
Для тіста:
100 грам кураги
100 грам чорносливу без кісточок
1,5 ст. борошна
3/4 стаканчики цукру
5 яєць
пакетик розпушувача (або 1 чайна ложечка гашеної соди)
Крем:
250 грам масла вершкового
1 баночку згущеного молока
Спосіб приготування:
Сухофрукти залити гарячою водою, обсушити. Залишити кілька штук для прикраси, решту дрібно порізати.
Приготуємо тісто: збиваємо яйця з цукром, продовжуючи все це збивати, потрібно додати борошно і розпушувач. Тісто буде рідким. Покласти в тісто курагу і чорнослив, потім перемішати.
Форму для випічки не забуваємо змастити маслом і викладаємо туди тісто. Випікати в духовці десь 20-25 хвилин при 200 градусах. Потім дайте коржу охолонути, після розрізати його навпіл.
Як приготувати крем: потрібно буде розм\’якшене вершкове масло збивати міксером із згущонкою.
Верх одного коржа змастити кремом, після цього накрити другим коржем, верх торта і краї також промазати кремом. Прикрасити сухофруктами.