Торт "Медовіца"

Торт \»Медовіца\»

Головна » Торти і тістечка » Торт \»Медовіца\»
Торт "Медовіца"

Інгредієнти:
Для тіста:
борошно 1,5 або 2 стаканчики
маргарин 150 грам
розпушувач 1 упаковка
1 яйце
0,5 стаканчика цукрового піску
1 столову ложечку меду
Для крему:
1 яйце
50 грам масла вершкового
1 стаканчик цукрового піску
200 гр. густої сметани (30%)
Для прикраси:
100 гр. шоколаду

Спосіб приготування:
З\’єднати мед, яйце, цукровий пісок, перемішати. Додати розм\’якшений маргарин (кімнатної температури), гарненько вимісити.
Борошно просіяти через ситечко і додати разом з розпушувачем до загальної маси.

Розділити отримане тісто на 4 частини, кожну розкачати і випікати окремо при температурі десь 180-200 градусів до готовності. Дати коржам охолонути.
Приготувати крем, змішавши між собою всі інгрідієнти і збивши міксером до повного розчинення цукру.
Коржі промазати кремом і після цього з\’єднати між собою.

Зверху торт також промазати кремом і посипати все це тертим шоколадом.

Залишити коментар

Ваш email не публікується. Обовязкові поля позначені *

*